Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robimy akcje bożonarodzeniową i sylwestrową dla forever alone! Dołącz do nas!

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jako iż nie mam kolegów (forever alone)

postanowiłem robić nocki w wigilię oraz sylwestra.

Ale jako iż nie lubię być sam postanowiłem stworzyć akcje która łączy

"samotnych ludzi" xD

Będziemy grać w lola/combat arms i inne gierki (to się jeszcze ustali, ale głównie w lola)

przez calutką noc. Cała akcja będzie się odbywała na skype (zrobimy jedną wielką konwersację)

Jeśli chcesz dołączyć do nas i pograć razem to zainstaluj skype i dodaj mnie:

wiktor.pubanc

Zapraszam noł lajfów starszych i młodszych z mikro i bez (można pisać i gadać)!

Start akcji:

WIGILIA: 23:30

SYLWESTER: 22:00

Odpowiadajcie w ankiecie i w postach poniżej czy dołączycie do akcji?

DO MODERATORÓW (a szczególnie do "Kleas"):

Nie jest to żadna reklama ani nic innego, mam tylko zamiar zgromadzić grupkę osób z mpcforum. To coś złego? ^_^

Opublikowano

@up Polać mu ! Dobrze gada, sylwester jest raz do roku i powinno się go wykorzystaj inaczej niż siedzenie przed kompem. Nie wierzę, że nie masz kumpli albo jakiś kolegów z klasy, napewno ktoś Cię zaprosi, lub ty sam urządź imprezkę, ja na przykład zapraszam całą moją klasę na "sylwestrowy melanż" :) ZABAWA NA CAŁEGO! o i pełno gumek też napewno pójdzie bo dziewczynek nie zabraknie :P xD

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Według mnie urządzanie takich akcji to przesada. Rozumiem, że ktoś może się czuć samotny, ale żeby w takie dni 'noł-lajfić' przed komputerem? To nie dla mnie...

zSCFQrN.png

Opublikowano

o i pełno gumek też napewno pójdzie bo dziewczynek nie zabraknie

Melanż z Piccolo (;

Dorośnij.

@Odpierdolcie się od niego, chce bawić się w necie w sylwka to niech się bawi.

A wy możecie wypierdalać na wasze pro elo elo melanże tak jak użytkownik DawidHard (:

Opublikowano

@up Polać mu ! Dobrze gada, sylwester jest raz do roku i powinno się go wykorzystaj inaczej niż siedzenie przed kompem. Nie wierzę, że nie masz kumpli albo jakiś kolegów z klasy, napewno ktoś Cię zaprosi, lub ty sam urządź imprezkę, ja na przykład zapraszam całą moją klasę na "sylwestrowy melanż" :) ZABAWA NA CAŁEGO! o i pełno gumek też napewno pójdzie bo dziewczynek nie zabraknie :P xD

Sex w wieku 15 lat? nie no ok ... xD takie pytanie do autora pojebaobao?

Opublikowano

Jajca z typa robicie, a jakbyście wbili o 23 albo tam o 24 do jakiejś gry, to byście zobaczyli tyle samo ludzie co w każdy inny dzień ;f

Może granie od 22 do rana to lekka przesada, zawsze możesz wyjść przynajmniej na te 2-3h z domu

fs.png

Opublikowano

Tak tak jasne:)Zadowolony jesteś ze pijesz w wieku 15 lat?Ty chcesz ruchać dziewczyny?Tym małym nie opierzonym ptaszkiem?Powodzenia chociaż każdy lubi co innego:)Pozdrowienia dla rodziców i przekaż im że gratuluje wychowania takiego bachora :)

Opublikowano

Tak tak jasne:)Zadowolony jesteś ze pijesz w wieku 15 lat?Ty chcesz ruchać dziewczyny?Tym małym nie opierzonym ptaszkiem?Powodzenia chociaż każdy lubi co innego:)Pozdrowienia dla rodziców i przekaż im że gratuluje wychowania takiego bachora :)

Mądry się znalazł :) Panie UCZONY to było napisane dla ŻARTÓW, jak nie rozumie tego Twoja główeczka to poczytaj w słowniczku !

To był ŻART !

PS: Ale jesteście "sztywni" nikt już nie zna się na kawałach ? Nie rozumiem Was, bądźcie bardziej zabawniejsi bo to forum padnie !

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Nie masz kolegów, powiadasz... ciekawe przez co?

Żeby nie było offtopu, wątpię żeby rozmowa z kilkudziesięcioma (jak planujesz) osobami była komfortowa.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co w tym złego ? W tym wieku już można się prawnie grzmocić :-)

@top .

Pij z lustrem jak nie masz z kim ...

Opublikowano

Siostry wyjeżdżają do koleżanek na sylwester, a ja nie mogę wyjść z domu do kolegów. Dostałem zaproszenie od kumpli na sylwka do rana + nocleg u kolegi ( ogólnie to cała klasa już zadeklarowała, że będzie :P ), chuj, że jego rodzice są w domu ( a właściwie tylko jego ojciec, to by przymknął oko na małe piwko tu i tam ;) ) , co tam, że mieszka ode mnie o 3km - jestem najmłodszy z rodziny, mam siedzieć na dupie przy polsacie i pić picollo albo spać, a siory w tym czasie pewnie będzie grzmociło 3 murzynów... Także bez problemu mogę się przyłączyć :)

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...